top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraJanka Nová

Superfoods




Ještě donedávna byla i naše kuchyně přecpána nejrůznějšími pytlíčky a krabičkami superpotravinových doplňků. Moje posedlost zdravou výživou mi nedovolila žádný nově objevený přípravek minout a minimálně jednou neochutnat. Po pár letech vyživování těla všemi těmi zázraky jako je Maca, Spirulina, Ashwagandha, Acai a všemi dalšími co vás napadnou, mi to zčistajasna začalo připadat zbytečné.

Tím rozhodně nechci říct, že suplementace vitamíny a minerály, které nám ve stravě často chybí je špatná. Jen je potřeba tady, stejně jako všude jinde, uplatňovat pravidla zdravého rozumu a přijmout trend minimalismu.

Pokud si superfoods kupujete, asi víte, že všechnny účinky, které etikety sibují jsou dost lákavé: vysoký obsah antioxidantů, látky, které vašemu tělu přinesou dostatek energie, zbaví vás pár kilogramů a mají pozitivní vliv na vaši psychickou kondici.

Tohle všechno můžete získat díky zdravému a pestrému jídelníčku (myslím opravdu zdravému a opravdu pestrému), dobře zvoleným a přiměřeně dávkovaným pohybem a a jednomu pečlivě vybranému preparátu.

Já jsem si po dlouhém hledání vybrala GOOD GREEN STUFF od Nuzest. Společnost vznikla na Novém Zélandu a mně se moc líbí i to, že jde o malou rodinnou firmu, kterou založil pan Bolland. Jeho dcera onemocněla a on se pro ni snažil najít ten nejlepší přípravek, ve kterém by se potkávaly léčivé účinky nejrůznějších rostlin. Nakonec sestavil tým, který vyvinul unikátní recepturu. Tento potravinový doplněk je vyrobený jen z kvalitních rostlinných extraktů, přírodních vitamínů, antioxidantů, enzynů a probiotik. Celkem obsahuje 77 ingrediencí, minerály jsou v chelátové formě, která je pro náš organismus přirozená a díky tomu přípravek zajišťuje vysokou vstřebatelnost. Neobsahuje žádné alergeny ani geneticky modifikované ingredience.

Moje rána už dlouho začínají s tímto superzdravým koktejlem:

0,5 l litru vody

odměrka GOOD GREEN STUFF

1 lžíce kolagenu GREAT LAKES

čerstvá citrónová šťáva

kousek čerstvé kurkumy nebo zázvoru

Asi to pro někoho nemusí být úplně nejchutnější nápoj, ale já už jsem si na tuhle ostřejší chuť zvykla, dokážu si ji užít a hlavně mám moc ráda ten pocit, že jsem hned po probuzení dodala tělu všechno co potřebuje pro správné fungování.


397 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page